Echipa

_DSC1625

Diana Gava

Specialist în Comunicare și Publicitate, antreprenor de ocazie și soție cu normă întreagă. Pasiuni? Curiozitățile istorice, ”volun-turismul”, bibliotecile și culoarea verde. Unde mă văd în 20 de ani? La catedră.

Carla Andrei

Carla Beatrice Andrei

Realistă cu tendințe optimiste, sunt studentă la Drept, pasionată de istorie, economie și politică, pe lângă multe altele. Dacă aș numi trei cuvinte ce mă caracterizează, ar fi: “sweet, short, sharp”.

Paula Ghibut

Paula Cristina Ghibut

Lucrez la a-mi indeplini visul pe care il am de mica de a fi invatatoare, studiind stiintele educatiei pentru al doilea an la Universitatea Babes Bolyai. Intre timp, doresc sa investesc tot ce Dumnezeu mi-a dat in cei din jur, in elevii mei de la Integritas Junior, in prietenii mei alaturi de care cant in corul The Hope Singers si in tinerii din Romania, coordonand departamenul Program in cadrul IMPACT Romania.

Denis Ilisie

Denis Ilisie

Sunt Inginer de Sistem Software și student la Master în Machine Learning la Universitatea Politehnica din Timișoara. Iubesc viața și mă bucur ca exist, demonstrând acest lucru prin pasiunea mea pentru munte, știință și … ciuperci.

Adriel Raducan

Adriel Alexandru Răducan

Sunt student în anul VI la Facultatea de Medicină Dentară din Craiova. Una dintre pasiunile mele este scrisul, alături de teologie, istorie, filosofie și de arta discursului public. Creștin fiind, îmi ghidez parcursul vieții după motto-ul Nihil Sine Deo.

Giuliano Enache

Antonio Giuliano Enache

Cred că viața mea se desfășoară pe etape antemergătoare unui plan pregătit de Iisus pentru a-l descoperi. Ingredientele ființei mele sunt: credința, pasiunea, iubirea și entuziasmul. Cred că orice lucru bun în aceasta viață se obține prin muncă și perseverența/consecvența, iar în asentiment cu aceste gânduri îmi șlefuiesc răbdarea și îndelungă răbdare. Îmi plac foarte mult provocările și momentele în care sunt surprins, iar Singurul care a reușit să facă aceste lucruri și să mă țină motivat 100%  depășindu-mi așteptările a fost Iisus Christos -Dumnezeul meu -. Lui I-am predat tot ce sunt și pe El Îl invit să mă conducă zi de zi. Nu sunt perfect, însă știu că alături de El sunt în curs de perfecționare.